Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda
Hrvatska obrtnička komora najavljuje četvrtu u nizu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja će biti održana u Hotelu Westin u Zagrebu, 10.11.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.
Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.
Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.
U nastavku je prikazani program radionice i način prijave.
ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do četvrtka, 9. studenog do 20.00 sati.
Link za prijavu :
http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica
PROGRAM RADIONICE:
09:00-09:30 Registracija uzvanika
09:40-10:20 „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin *
10:20-10:40 „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“, Chef Filippo Saporito, 1
Michelin *
10:40-11:20 „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Yoan Dessarzin
11:20-11.45 Pauza za kavu
11:45-12:15 „LoveMark , brendiranje emocijama“, Gabriel Vasquez
12:15-13:10 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić
13:10-14:00 „Osnovna načela sljubljivanja jela i vina uz prezentaciju i degustaciju
autohtonih
Objavljeno: 17.10.2017.

