• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

KOPRIVNIČKI CVJEĆARI VEĆ ČETVRTI PUT U NOĆI MUZEJA


 U petak, 30.siječnja 2015. godine u Koprivnici u Muzeju prehrane se obilježava Noć muzeja u kojoj će po treći put sudjelovati koprivnički cvjećari sa Izložbom cvijeća jer su njihove dosadašnje izložbe polučile veliki uspjeh kod građana: dvije u Muzeju prehrane, a dvije u Muzeju grada Koprivnice. Ovo je njihova ukupno peta izložba cvijeća. Prošle godine izložba nije održana i prema informacijama nedostajala je i cvjećarima i građanima i Muzeju prehrane.
Naime, bilo je i više od 1.500 posjetilaca po izložbi koji su bili oduševljeni majstorskim cvjetnim aranžmanima ali i predmetima izloženim u Muzeju prehrane.
Interes je obostrani, koprivnički cvjećari imaju priliku  predstaviti  svoja umijeća građanstvu, a Muzej prehrane ima  posjetioce jer iako postoji dugi niz godina  još uvijek ga nije posjetila većina Koprivničanaca i ovo im je jedinstvena prilika.
                    Ove godine sudjeluje 6 koprivničkih cvjećarnica:
VESNA ( Vesna Ravenski)
PUŠLEK (Anita Harambašić)
LATICA (Sonja Karlović)
TARA (Kristinka Galović i Tanja Habijanec)
CIKLAMA (Helena Hrašćanec)
SVIJET MAŠTE (Irena Kovačić)
               Pored cvjećara ove godine sudjeluje i Ivančica Pavešić Šurić sa svojim ručnim radovima, Saša Lesar sa unikatnim nakitom te Marko Solar sa suvenirima.

Novost je i akcija za prikupljanje dobrovoljnih priloga za obrtničku Zakladu za razvoj obrtništva koja financira stručna usavršavanja obrtnika, njihovih pomoćnika i naučnika.

Grad Koprivnica i njegovi građani mogu biti zadovoljni jer nemaju svi gradovi ove veličine toliko cvjećarnica a pogotovo ne toliko kreativnih cvjećara koji su često na usavršavanjima i natjecanjima gdje postižu zavidne rezultate. U Udruženju obrtnika Koprivnica ističu da su to trenutno najaktivniji i  najtrofejniji obrtnici.
Izložba cvijeća otvara se u petak,30.siječnja 2015. u 17,30 sati i može se razgledati taj petak do 24 sata, u subotu i nedjelju od 10 do 13 sati, a zadnji dan  u ponedjeljak 2.veljače 2015. od 10 do 18 sati.
Objavljeno: 31.5.2015.


sjena
banner banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis