• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Humanitarna akcija frizera


Udruženje obrtnika Koprivnica, Ceh frizera i kozmetičara u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, 29.3.2023. godine organizirali su već tradicionalnu humanitarnu akciju uređivanja (friziranja) najstarijih korisnika Centra za socijalnu skrb Koprivnica.


U prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije okupilo se 15-ak korisnika Centra za socijalnu skrb i njihovih udomitelja, gdje su ih frizerke članice Udruženja obrtnika Koprivnica uz razgovor i druženje uredile (frizirale), a na kraju su im podijeljeni i prigodni pokloni, čokoladne pisanice i čajevi koje je donirao obrt PAMPA-TEA, vl. Krešimir Krznarić.


U humanitarnoj akciji sudjelovali su sljedeći obrti: "DANICA" studio frizura i ljepote; Frizerski obrt "SANDRA"; VALENTINA, frizerski obrt; Frizerski salon "MULIER"; G.OGA, obrt za frizerske usluge i Frizerski salon za žene "BLONDY".


Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica, gđa. Tatjana Balog zaželjela je korisnicima Centra za socijalnu skrb sretne blagdane te izrazila želju da se ovakva humanitarna akcija nastavi provoditi i dalje, minimalno u dva navrata godišnje, povodom Uskrsa i Božića.


Predstavnica Centra za socijalnu skrb Koprivnica, gđa. Ivana Papagiannis zahvalila se na suradnji i humanitarnom radu obrtnika te također iskazala želju za daljnjom zajedničkom organizacijom humanitarnih akcija.Objavljeno: 30.3.2023.


sjena
 • Frizeri i CZS 1
 • Frizeri i CZS 2
 • Frizeri i CZS 3
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis