• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Vijesti iz poslovanjajavni poziv
sjena
sjena

Pravo obrtnika na novčanu naknadu nakon zatvaranja obrta


Prava obrtnika pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon zatvaranja obrta regulirana su Zakonom o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti (Narodne novine 16/2017; dalje u tekstu: Zakon) koji je objavljen 22. veljače 2017. godine i na snazi je od 02. ožujka 2017. godine... detaljnije


Novčana naknada nakon zatvaranja obrta
sjena

DRŽAVNE POTPORE ZA DRVOPRERAĐIVAČE

Poštovani drvoprerađivači,javite se na novi Natječaj za potporu


Ministarstvo poljoprivrede objavilo je natječaj za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja u 2017. godini.
Potpore se dodjeljuju za sufinanciranje ulaganja u proizvodnu tehnologiju, primjenu i poboljšanje informacijske i komunika... detaljnije

sjena

Sajam suvenira 2017.

Poštovani! Na našoj web stranici pod "Dokumentima"- ostali dokumenti, možete pronaći Poziv za Sajam suvenira a koji se ponovno održava nakon stanke. Ako ste zainteresirani za izlaganje kontaktriajte nas na tel. br.  048/222-394, Udruženje obrtnika Koprivnica, kako bi Vam dostavili prijavnicu na Vaš mail. 

... detaljnije


sajam suvenira
sjena

HOK uvodi Obrtničku početnicu

U cilju promoviranja obrtništva kao i unapređenja poslovanja obrtnika, Hrvatska obrtnička komora pokrenula je „Obrtničku početnicu“ u kojoj će se na web stranici www.hok.hr na pristupačan način omogućiti upoznavanje s osnovnim pojmovima iz područja obrtništva.


„Obrtnička početnica“ nami... detaljnije


obrtnička početnica
sjena
sjena
< natrag
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis